opc_loader
Vanwege het Corona virus kan de verzending 1-2 dagen langer duren. Wij hopen op uw begrip voor de situatie.
   vinkje Levertijd 1-2 werkdagen vinkje Gratis cadeautje vanaf €20,-   vinkje Gratis verzending vanaf €75,- vinkje Laagste prijs garantie

Wensballon Roze

  • afmeting: 75 cm hoog en 70 cm diameter
  • verpakking: 37x37 cm
3,95
Verzendmethode
Post NL (1-2 werkdagen):
6,95
Levertijd:
1-2 werkdagen
Staffelprijzen
Tot 10: €3,95
Van 10 tot 50: €2,75
Van 50 tot 100: €2,50
Van 100 tot 200: €2,25
200 en meer: €1,95

Roze wensballon kopen

Ben je op zoek naar goedkope roze wensballonnen? Dutch-Pyro heeft een ruim aanbod roze wensballonnen. Bij ons ontvang je korting als je meer dan tien roze wensballonnen koopt. Als je voor 15.00 bestelt dan wordt jouw roze wensballon de volgende dag al bezorgd.

Een roze wensballon is niet alleen geschikt om op blije en vreugdevolle momenten een gelukswens te delen, maar het is ook fijn om op zware momenten je lasten te laten wegzweven. Op deze manier kun je jouw emoties delen met de mensen om je heen. Zo kan het fijn zijn om allemaal in stilte te kijken naar de zwevende wensballon, bijvoorbeeld op een begrafenis. Bij het volgen van de wensballon herdenken jullie samen je geliefden. De wensballon, lampion, geluksballon en ufoballon kan voor diverse doeleinden worden ingezet.

Terug naar de overzichtspagina.

Gebruiksaanwijzing van de roze wensballon:

  • Als je de roze wensballon hebt ontvangen, kun je de roze wensballon voorzichtig uit de verpakking halen. Je dient de roze ballon met twee handen vast te pakken bij de bamboe ring en hem voorzichtig heen en weer te bewegen zodat hij zich met lucht vult en helemaal uitvouwt. Pas op dat het papier van de roze wensballonnen niet beschadigd.
  • Als je de roze wensballon wilt oplaten steek je de brander als volgt aan: één persoon houdt de roze wensballon vast bij de bamboe ring en houdt het papier weg van de brander en de andere persoon steekt de brander bij de vier hoeken aan.
  • Vervolgens wacht je tot de brander rondom geheel brandt. Dan draai je de roze wensballon met twee personen voorzichtig om. Wacht nu tot de roze wensballon zich heeft gevuld met warme lucht. Dit duurt 90 tot 120 seconden.
  • Je voelt nu dat de roze wensballon wilt opstijgen. Als je de roze wensballon omhoog voelt trekken kun je de roze wensballon loslaten en zal deze opstijgen.

Lees meer over de wensballon veiligheidsvoorschriften van de NVWA.

Een roze wensballon staat voor geluk in de liefde

Elke kleur wensballon staat voor een bepaalde betekenis en past daarom goed bij een bepaald soort wens. Wanneer je iemand veel geluk in de liefde toewenst, neem je bijvoorbeeld een roze wensballon. Misschien heeft iemand net een nieuwe relatie of is deze persoon juist op zoek naar een lieve partner, dan kun jij een roze wensballon oplaten. Ook voor bijvoorbeeld iemand met financiële problemen is er een wensballon: met de oranje wensballon wens je iemand financiële voorspoed toe. Ken je iemand met een ernstige ziekte of vervelende kwaal? Dan is het slim om een witte wensballon op te laten om te laten zien dat je hem of haar steunt. Deze staat voor een goede gezondheid.

Milieuvriendelijke geluksballon bestellen

Onze roze geluksballonnen voldoen aan de vereisten van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit. Dat betekent dat de ballonnen veilig te gebruiken zijn. Het papier is vuurbestendig, dus kan het materiaal geen vlam vatten. Het materiaal is bovendien volledig biologisch afbreekbaar, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over schadelijke afvalresten in de natuur. Bestel vandaag nog voor 15:00 uur een geluksballon en we bezorgen je bestelling morgen al. 

Wensballon Roze

(Marleen)
Gebruikt tijdens de Gender Reveal Party van onze aankomende dochter, dit was een groot succes. Bedankt!
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
Waarom Dutch-Pyro.nl?

vinkje

Levering binnen 1-2 werkdagen

vinkje

Laagste Prijs Garantie

vinkje

Gratis verzending
vanaf €75,-

vinkje

Gratis cadeautje
vanaf €20,-

vinkje

Grootste assortiment in de Benelux

vinkje

21 dagen bedenktermijn

vinkje

Al meer dan 10.000
tevreden klanten

Laatst bekeken items