i.v.m. vakantie worden bestellingen op 08-08 verzonden
i.v.m. vakantie worden bestellingen op 08-08 verzonden

Verzending

De verzending van je bestelling.

Alle bestellingen worden uiteraard uiterst discreet verzonden. De pakketten die Dutch-Pyro.nl verstuurd zijn blanco dozen of enveloppen.

Bij verzending maken wij gebruik van PostNL. Bestellingen die op maandag t/m vrijdag zijn geplaatst en betaald worden, over het algemeen, binnen 1 tot 2  dagen bezorgd. Op Zondag en Maandag worden helaas geen pakketten bezorgd.

Wat als ik niet thuis ben?

Als je niet thuis bent op het moment van bezorgen, zal PostNL jouw pakket een tweede keer aanbieden op een later tijdstip of op de volgende dag. Ben je ook dan niet thuis dan wordt je pakket naar het dichtstbijzijnde postkantoor of postagentschap gebracht.

Je hebt dan 21 dagen de tijd om je pakket daar af te halen. Je ontvangt altijd een bericht in de brievenbus van PostNL wanneer zij langs zijn geweest.

Een deel van onze artikelen past door de brievenbus en zal via een envelop verzonden kunnen worden, het maakt dan niet uit of je thuis bent of niet want de envelop gaat altijd door de brievenbus.

Wat zijn de verzendkosten?

Verzendkosten binnen Nederland:

De kosten voor pakketverzending binnen Nederland voor orders onder de €75,- bedragen €6,95.

Als jouw bestelling in een envelop past dan hanteren wij goedkopere tarieven voor de verzending, dit is afhankelijk van het gewicht tussen de €2,- en €4,25.

Bij orders boven de 50 euro berekenen wij geen verzendkosten!

Verzendkosten naar België:

Voor kleine bestellingen die in een envelop passen en niet zwaarder zijn dan 100 gram rekenen wij verzendkosten van € 3,50.

De kosten voor pakketverzending naar België voor orders onder de €75,- bedragen €10,-.

Bij orders boven de 75 euro berekenen wij geen bezorgkosten!

 

Versandkosten nach Deutschland:

Die versandkosten nach Deutschland sind €15,00.

 

Foreign Customers:

Do you want to order from outside the Netherlands, please contact us on info@dutch-pyro.nl and we will calculate the shipping costs for you.

 

 

Bij orders boven de 50 euro krijgt u €7,- korting op de bezorgkosten!