opc_loader
   vinkje Voor 15:00u besteld, morgen in huis vinkje Gratis cadeautje vanaf €20,-   vinkje Gratis verzending vanaf €75,- vinkje Laagste prijs garantie

Vuurwerkbril Kinderen

  • Vuurwerkbrillen in mooie blauwe kleur
  • Een vuurwerkbril beschermt je kind tegen oogschade
1,95
Verzendmethode
Post NL (voor 15.00u besteld, morgen in huis!):
6,95
Levertijd:
voor 15.00u besteld, morgen in huis!

Vuurwerkbril kinderen

Ben jij op zoek naar een vuurwerkbril voor kinderen? Tegenwoordig is het afsteken van vuurwerk relatief veilig te noemen. Al het legale vuurwerk in Nederland voldoet aan strenge eisen. Het gevaar van vuurwerk ligt op dit moment nog vooral bij de mensen die het vuurwerk afsteken. Hier gaat het om een menselijke handeling, waarbij zonder twijfel dingen fout kunnen gaan, waarmee de veiligheid in gevaar kan komen. Om die reden is een vuurwerkbril kinderen een absolute must. Het zou namelijk volstrekt zonde zijn wanneer een kind oogschade zou oplopen door het afsteken van vuurwerk of duur er simpelweg naar te kijken.

Het nut van een vuurwerkbril voor kinderen

Het oogfonds, de grootste Nederlandse organisatie voor oogschade, heeft het nut van de vuurwerkbril onderzocht. Elk jaar raken tientallen mensen gewond als gevolg van het afsteken van vuurwerk. Tijdens de afgelopen jaarwisseling werden in Nederland maar liefst 16 mensen volledig blind na het afsteken van vuurwerk. Hiervan was de helft minderjarig, meer reden om een vuurwerkbril kinderen te kopen. Het grootste deel van de vuurwerkslachtoffers was overigens omstander, wat bevestigd dat het dragen van een vuurwerkbril ook voor omstanders van cruciaal belang is. Waarom zou je het risico nog lopen? Voor slechts €1,95 beschem je de ogen van je kind tegen de risico’s die je loopt tijdens het afsteken van vuurwerk.

De beste kinder vuurwerkbril

In onze webwinkel vind je natuurlijk alleen de beste vuurwerkbril voor kinderen. Onze vuurwerkbrillen voldoen aan alle veiligheidseisen en voorkomen zo oogschade. Zorg ook voor een optimale veiligheid van de ogen van jouw kind en bestel de beste vuurwerkbril voor kinderen direct in onze webwinkel.

Vuurwerkbril Kinderen

Veilige brillen die we gebruikt hebben tijdens het Mad Science feestje van onze zoon.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
Waarom Dutch-Pyro.nl?

 

 

vinkje

 

Levering binnen 1-2 werkdagen

 

vinkje

 

Laagste Prijs Garantie

 

vinkje

 

Gratis verzending
vanaf €75,-

 

vinkje

 

Gratis cadeautje
vanaf €20,-

 

vinkje

 

Grootste assortiment in de Benelux

 

vinkje

 

21 dagen bedenktermijn

 

vinkje

Al meer dan 10.000
tevreden klanten

 

Laatst bekeken items