opc_loader
   vinkje Voor 15:00u besteld, morgen in huis vinkje Gratis cadeautje vanaf €20,-   vinkje Gratis verzending vanaf €75,- vinkje Laagste prijs garantie

Creme brulee branders

Jouw creme brulee brander gemakkelijk en snel kopen bij Dutch-Pyro. Met deze brander maak je zelf de lekkerste creme brulee: met de instelbare vlam verhit je het bovenste laagje van de suiker, zodat deze karameliseert. De vlam wordt wel 1.500 graden, de perfecte temperatuur voor het maken van jouw creme brulee.

  • Voor 15:00 uur je creme brulee brander besteld = morgen bezorgd
  • Retourneren mogelijk binnen 21 dagen
  • Bij elke bestelling vanaf € 20,- ontvang je een verrassing
  • Laagsteprijsgarantie

Creme brulee branders kopen

Je kunt de creme brulee brander kopen voor het maken van een heerlijk nagerecht, maar ook voor verschillende andere zaken als eten verhitten, verf verwijderen of sigaretten, vuurwerk en kaarsen aansteken. Bestel je creme brulee brander vandaag voor 15:00 uur en je ontvangt hem morgen al! Dan kun je direct aan de slag met het klaarmaken van je eigen creme brulee.

De lekkerste creme brulee maken

Crème brûlée is een lekker dessert, gemaakt van custard met een laagje gekarameliseerde suiker. De custard maak je met room, eieren en suiker. Hieroverheen komt de suiker. Met een creme brulee brander brand je het bovenste laagje suiker van de creme brulee, zodat de suiker karameliseert. Wanneer dit dessert goed is klaargemaakt, breekt het laagje suiker zodra je een hap neemt. Dan weet je dat de suiker knapperig is en dat je crème brûlée is gelukt! De creme brulee branders van Dutch-Pyro kopen? Dankzij de temperatuur van de vlam zijn ze zeer geschikt voor het maken van jouw perfecte nagerecht.

Waarom een crème brûlée brander van Dutch-Pyro?

  • De vlam wordt wel 1.500 graden, zodat de suiker op je creme brulee gemakkelijk karameliseert
  • De creme brulee brander heeft een handzaam formaat, dus is deze handig in gebruik
  • De brandtijd is 35 minuten, dus je kunt hier een groot aantal creme brulees mee maken
  • De creme brulee brander is navulbaar, zodat je het gas altijd bij kunt vullen

Met een creme brulee brander kun je meer

Een creme brulee brander kopen doe je natuurlijk niet alleen voor het maken van een lekker nagerecht. Je kunt de brander ook gebruiken om gerechten te flamberen of vuurwerk aan te steken. Dankzij de kwaliteit van de creme brulee brander is deze uitstekend buiten te gebruiken: de wind blaast de vlam niet zomaar uit. Ook kun je lang doen met de creme brulee brander, omdat de brandtijd ongeveer 35 minuten is bij continu gebruik.

Bekijk ook onze gasbranders en aanstekers

Waarom Dutch-Pyro.nl?

 

 

vinkje

 

Levering binnen 1-2 werkdagen

 

vinkje

 

Laagste Prijs Garantie

 

vinkje

 

Gratis verzending
vanaf €75,-

 

vinkje

 

Gratis cadeautje
vanaf €20,-

 

vinkje

 

Grootste assortiment in de Benelux

 

vinkje

 

21 dagen bedenktermijn

 

vinkje

Al meer dan 10.000
tevreden klanten