i.v.m. vakantie worden bestellingen op 08-08 verzonden
i.v.m. vakantie worden bestellingen op 08-08 verzonden
Verjaardagskaars Gebruiksaanwijzing

Verjaardagskaars Gebruiksaanwijzing

 

STAP 1

use_the_candle_step_1

Deze verjaardagskaars mag alleen gebruikt worden door een volwassene. Plaats de kaars stevig op de taart en zorg ervoor dat ie rechtop staat. Als je niet wilt dat het “Happy Birthday” melodietje gaat spelen, knip dan het dunne draadje aan de bovenkant van de kaars door.

STAP 2

step2

Wanneer je er klaar voor bent, steek dan het middelpunt van de verjaardagskaars aan met het houten ‘’stokje’’ wat in het doosje zit. Om ongelukken te voorkomen moet je je vingers altijd naast de verjaardagskaars houden. De middelste vlam word aangestoken door met het brandende houten stokje het ontsteekpunt aan te raken. Dit ontsteekpunt zit in het midden van de kaars en is duidelijk zichtbaar.

STAP 3

step3

De grote fontein in het midden zal een paar seconden branden, lang genoeg om alle kleine verjaardagskaarsjes aan te steken die op de lotus blaadjes zitten. De bladeren van de bloem zullen binnen enkele seconden automatisch naar beneden gaan als de kaarsjes branden.

STAP 4

step4

Nadat de grote fontein is uitgebrand zal de lotusbloem gaan ronddraaien en zal het “Happy Birthday” muziekje afgespeeld worden. Dit zal enkele minuten duren. Nu kan je de kleine kaarsjes uitblazen. Zorg ervoor dat de verjaardagskaarsjes niet helemaal opbranden tot aan de bladeren. De plastic bladeren kunnen dan mogelijk gaan smelten.

STAP 5

step5

Nadat de kleine kaarsjes allemaal zijn uitgeblazen kan je met een schaar het kleine draadje aan de bovenkant van de verjaardagskaars doorknippen om de muziek te laten stoppen. Houd de verjaardagskaars voor de zekerheid eerst onder de kraan en gooi hem vervolgens weg.

 

 


Schrijf een reactie

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Comment are moderated