i.v.m. vakantie worden bestellingen op 08-08 verzonden
i.v.m. vakantie worden bestellingen op 08-08 verzonden
Knallen met een Confetti Kanon!

Knallen met een Confetti Kanon!

Het afgaan van een confetti kanon kan jouw feestelijke evenement of gelegenheid in een klap van een formele bezigheid in een feestje veranderen. De door de lucht vliegende confetti zorgt voor een bijna magische belevenis en een prachtig gezicht. In verband met de verschillende doeleinden die je wil bereiken met het confetti kanon kan de confetti aangepast worden, zo zijn er meerdere verschillende kleuren confetti en is er ook variatie in vorm en grootte van de stukjes confetti. Zo zullen een aantal kleine confetti kanonnetjes met wat kleurrijke confetti erin geschikter zijn dan grote confetti kanonnen met grote witte confetti erin. Zoiets zou beter uitkomen voor een formeel feestelijk evenement zoals een bruiloft.

Perfect voor carnaval

Een confetti kanon is ook ontzettend leuk bij carnaval. Als jij rondloopt met een paar confetti kanonnen kun je de hele boel opvrolijken. De kleurrijke papiertjes die overal rondvliegen geven een waar spektakel. De gehele straat zal bezaaid zijn met confetti en iedereen is gelijk feestelijk versierd met de gekleurde confetti streamers. Wat ik zelf altijd leuk vind is om een aantal confetti shooters mee te nemen naar de carnavals optocht en dan een paar keer confetti in de lucht te schieten, iedereen vind dit altijd hardstikke leuk. De 30cm shooters zijn handig en klein om mee te nemen in een tasje. Het voordeel is ook dat je de confetti shooter na gebruik gewoon in de afvalbak kan gooien.

Soorten confetti kanonnen

Er zijn verschillende soorten confetti kanonnen. Je hebt confetti kanonnen die je maar een keer kunt gebruiken en er zijn confetti kanonnen die telkens weer opnieuw gebruikt kunnen worden. De wegwerp confetti kanonnen zijn goedkoper dan de herbruikbare. De herbruikbare confetti kanonnen zijn vaak enkel elektrisch af te schieten en kun je vullen met je eigen combinatie. Je kunt de lievelingskleur van je beste vriend of vriendin in het confetti kanon doen op zijn of haar verjaardag om een unieke touch te geven. Als Nederland moet voetballen, kun je een Rood-Wit-Blauw variant kopen, altijd leuk als er een goal gescoord wordt.

Hoe werkt een confetti kanon?

Een confetti kanon werkt door de hoge luchtdruk die ineens alle kleine stukjes papier wegblaast. In het confetti kanon zit ontzettend veel confetti op elkaar geperst. Daar achter zit een luchtdruk patroon dat ontzettend veel luchtdruk kan produceren wanneer deze geopend word. Je opent het luchtdruk patroon door aan de onderkant van het confetti kanon te draaien. Door de druk hoor je ook altijd een knal als het confetti kanon af gaat. Al het papier dat de lucht in geschoten wordt lijkt soms niet in het kleine kanon te passen.

Zorg voor iemand die alles opruimt

Als je een confetti kanon gebruikt kan dat voor flink wat troep zorgen. Al het papier dat alle kanten op geschoten is ligt verspreid over de ruimte. Veel veeg werk en kleine stukjes papier die je nog wel een tijdje hier en daar ziet liggen zijn de nadelen van het confetti kanon. Als je buiten gebruikmaakt van een confetti kanon zorg dan dat je niet vervuild en geen troep achterlaat. Tijdens Carnaval worden de straten naderhand toch wel schoon gemaakt en hoef je hier dus geen rekening.

Bestel jouw confetti kanon via ons

Kortom kan een confetti kanon dus ontzettend leuk zijn bij verschillende soorten bijeenkomsten, van een bruiloft tot een voetbalwedstrijd. Je kunt sommige confetti kanonnen zelf vullen met de kleuren die jij uitkiest om een persoonlijk effect te geven aan de confetti explosie. Door de hoge luchtdruk hoor je de knal die de kleine stukjes papier nodig hebben om de kamer te versieren met sfeer. Helaas valt er na het feestje wel wat op te ruimen. Een confetti kanon kan voor flink wat troep zorgen. Als je hem buiten gebruikt, ruim dan ook de restanten op!

Bestel hier je 40cm Confetti Kanon

Bestel hier kleine confetti shooters voor de kinderen!

ruim altijd je confetti op


Schrijf een reactie

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Comment are moderated