opc_loader
   vinkje Voor 15:00u besteld, morgen in huis vinkje Gratis cadeautje vanaf €20,-   vinkje Gratis verzending vanaf €75,- vinkje Laagste prijs garantie

Wensballon Oranje

  • afmeting: 75 cm hoog en 70 cm diameter
  • verpakking: 37x37 cm
3,95
x
Verzendmethode
Post NL (voor 15.00u besteld, morgen in huis!):
6,95
Levertijd:
voor 15.00u besteld, morgen in huis!
Staffelprijzen
Tot 10: €3,95
Van 10 tot 50: €2,75
Van 50 tot 100: €2,50
Van 100 tot 200: €2,25
200 en meer: €1,95

Oranje wensballon kopen

Voor oranje wensballonnen ben je bij Dutch-Pyro aan het goede adres. Bij ons koop je jouw oranje wensballonnen met mooie kortingen. De wensballonnen worden geleverd door PostNL. Als je jouw ballon voor 15.00 bestelt heb je deze de volgende dag al in huis.

Oranje wensballonnen zijn perfect om een mooie gelegenheid mee af te sluiten. Of het nu Koningsdag is of een wedstrijd van het Nederlands elftal, een oranje wensballon maakt geheid indruk. Het lichtje in de ballon zorgt ervoor dat de hemel wordt verlicht met oranje kleuren, wat leidt tot een sfeervol en mooi effect. Wensballonnen zijn daardoor een leuke manier om een feestelijke dag af te sluiten. Ondanks het feestelijke imago kunnen wensballonnen ook gebruikt worden bij een trieste gebeurtenis. Je kunt bijvoorbeeld een wens uitspreken in de ballon en deze met familie of vrienden oplaten. Dit zorgt ervoor dat je nader tot elkaar komt.

Terug naar de overzichtspagina.

Oranje wensballon oplaten

  • Als je de oranje wensballon hebt ontvangen, kun je de oranje wensballon voorzichtig uit de verpakking halen. Je dient de oranje ballon met twee handen vast te pakken bij de bamboe ring en hem voorzichtig heen en weer te bewegen zodat hij zich met lucht vult en helemaal uitvouwt. Pas op dat het papier van de oranje wensballonnen niet beschadigd.
  • Als je de oranje wensballon wilt oplaten steek je de brander als volgt aan: één persoon houdt de oranje wensballon vast bij de bamboe ring en houdt het papier weg van de brander en de andere persoon steekt de brander bij de vier hoeken aan.
  • Vervolgens wacht je tot de brander rondom geheel brandt. Dan draai je de oranje wensballon met twee personen voorzichtig om. Wacht nu tot de oranje wensballon zich heeft gevuld met warme lucht. Dit duurt 90 tot 120 seconden.
  • Je voelt nu dat de oranje wensballon wilt opstijgen. Als je de oranje wensballon omhoog voelt trekken kun je de oranje wensballon loslaten en zal deze opstijgen.

Lees meer over de wensballon veiligheidsvoorschriften van de NVWA.

Je wens een kleur geven met een wensballon

Wist je wel dat de kleur van een wensballon past bij een bepaald soort wens? Neem bijvoorbeeld de oranje wensballon: oranje staat voor financiële voorspoed. Ken je dus iemand die financiële problemen heeft of iemand die hard aan het sparen is om zijn wensen in vervulling te laten gaan, dan laat je een oranje wensballon op om hem te steunen. Ook de andere kleuren hebben een betekenis. Zo staat wit voor een goede gezondheid en wens je iemand met een rode wensballon geluk toe.

Goedkoop je geluksballon bestellen

Bij Dutch-Pyro profiteer je van de laagsteprijsgarantie én staffelkorting. Zo weet je zeker dat je nooit te veel betaalt voor wensballonnen. Bestel jouw geluksballon al vanaf € 1,95 per stuk bij een afname van 200 stuks. Heb je slechts één geluksballon nodig? Dan betaal je € 3,95. Wij leveren je bestelling in 1 à 2 werkdagen.

Wensballon Oranje

Erg leuke wensballon, de wensballon is van een zeer goede kwaliteit, de gebruiksaanwijzing is erg duidelijk en makkelijk te volgen.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
Waarom Dutch-Pyro.nl?

 

 

vinkje

 

Levering binnen 1-2 werkdagen

 

vinkje

 

Laagste Prijs Garantie

 

vinkje

 

Gratis verzending
vanaf €75,-

 

vinkje

 

Gratis cadeautje
vanaf €20,-

 

vinkje

 

Grootste assortiment in de Benelux

 

vinkje

 

21 dagen bedenktermijn

 

vinkje

Al meer dan 10.000
tevreden klanten

 

Laatst bekeken items