opc_loader
   vinkje Voor 15:00u besteld, morgen in huis vinkje Gratis cadeautje vanaf €20,-   vinkje Gratis verzending vanaf €75,- vinkje Laagste prijs garantie

Wensballon Geel

  • afmeting: 75 cm hoog en 70 cm diameter
  • verpakking: 37x37 cm
3,95
x
Verzendmethode
Post NL (voor 15.00u besteld, morgen in huis!):
6,95
Levertijd:
voor 15.00u besteld, morgen in huis!
Staffelprijzen
Tot 10: €3,95
Van 10 tot 50: €2,75
Van 50 tot 100: €2,50
Van 100 tot 200: €2,25
200 en meer: €1,95

Gele wensballon kopen

Gele wensballonnen koop je voordelig bij Dutch-Pyro. Via onze webshop kun je direct bestellen. Als je voor 15.00 bestelt heb je jouw gele wensballon de volgende dag al in huis. Wij hebben al meer dan 5000 tevreden klanten bediend door heel Nederland.

Gele wensballonnen werden vroeger voor andere doeleinden ingezet dan waar mensen ze hedendaags voor inzetten. Vroeger werden wensballonnen gebruikt als manier van communicatie tussen Oosterse legers. De legers konden op deze manier geheime signalen over grote afstanden sturen omdat de wensballon in de nacht van erg ver te zien was. De ballon werd later een manier om met de spirituele kant van het leven in contact te komen.

In China heet de wensballon Kong Ming en in Thailand Khom Loy. Dit zijn allemaal namen voor de wensballon, net zoals ufoballon, geluksballon en lampion. De wensballonnen hebben de naam ufoballon gekregen omdat ze zorgden voor een erg grote hoeveelheid aan UFO meldingen. Veel mensen konden namelijk niet uitleggen wat het magische zwevende lichtje in de nacht was en waar het vandaan kwam. Daarom werd het als een UFO beschreven.

Terug naar de overzichtspagina.

Gebruiksaanwijzing van de gele wensballon:

  • Als je de gele wensballon hebt ontvangen, kun je de gele wensballon voorzichtig uit de verpakking halen. Je dient de gele ballon met twee handen vast te pakken bij de bamboe ring en hem voorzichtig heen en weer te bewegen zodat hij zich met lucht vult en helemaal uitvouwt. Pas op dat het papier van de gele wensballonnen niet beschadigd.
  • Als je de gele wensballon wilt oplaten steek je de brander als volgt aan: één persoon houdt de gele wensballon vast bij de bamboe ring en houdt het papier weg van de brander en de andere persoon steekt de brander bij de vier hoeken aan.
  • Vervolgens wacht je tot de brander rondom geheel brandt. Dan draai je de gele wensballon met twee personen voorzichtig om. Wacht nu tot de gele wensballon zich heeft gevuld met warme lucht. Dit duurt 90 tot 120 seconden.
  • Je voelt nu dat de gele wensballon wilt opstijgen. Als je de gele wensballon omhoog voelt trekken kun je de wensballon loslaten en zal deze opstijgen.

Lees meer over de wensballon veiligheidsvoorschriften van de NVWA.

Wensballonnen in alle kleuren

Een wensballon laat je vaak op om een ander iets positiefs toe te wensen. Daarbij heeft elke kleur wensballon zijn eigen betekenis. Een gele wensballon staat voor succes op het werk of op school, dus deze laat je op wanneer iemand een examen heeft of wanneer je iemand een promotie gunt. Voor spiritualiteit en wijsheid laat je een paarse wensballon op. Voor geluk in het algemeen is een rode wensballon geschikt, omdat dit volgens de Chinese cultuur de kleur van geluk is. 

Veilige ufoballon kopen

Een ufoballon dient te voldoen aan de veiligheidseisen van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit. Daarom zijn onze ballonnen 100% biologisch afbreekbaar, zodat je geen afval achterlaat in de natuur. Daarnaast is het materiaal bestand tegen vuur, zodat het geen vlam vat. Wanneer het papier in aanraking komt met de vlam wordt het zwart en verbrokkelt het. Bestel je geluksballon bij Dutch-Pyro al vanaf € 1,95 per exemplaar.

Wensballon Geel

Super als afsluiter voor een sfeervolle avond, viel goed in de smaak bij de gasten.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

We konden de wensballon ruim 5 minuten volgen totdat de wensballon uit ons zicht verdwenen was.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
Waarom Dutch-Pyro.nl?

 

 

vinkje

 

Levering binnen 1-2 werkdagen

 

vinkje

 

Laagste Prijs Garantie

 

vinkje

 

Gratis verzending
vanaf €75,-

 

vinkje

 

Gratis cadeautje
vanaf €20,-

 

vinkje

 

Grootste assortiment in de Benelux

 

vinkje

 

21 dagen bedenktermijn

 

vinkje

Al meer dan 10.000
tevreden klanten

 

Laatst bekeken items