opc_loader
   vinkje Voor 15:00u besteld, morgen in huis vinkje Gratis cadeautje vanaf €20,-   vinkje Gratis verzending vanaf €75,- vinkje Laagste prijs garantie

Wensballon Blauw

  • afmeting: 75 cm hoog en 70 cm diameter
  • verpakking: 37x37 cm
3,95
x
Verzendmethode
Post NL (voor 15.00u besteld, morgen in huis!):
6,95
Levertijd:
voor 15.00u besteld, morgen in huis!
Staffelprijzen
Tot 10: €3,95
Van 10 tot 50: €2,75
Van 50 tot 100: €2,50
Van 100 tot 200: €2,25
200 en meer: €1,95

Blauwe wensballon kopen

Dutch-Pyro is de partij om goedkoop en snel een blauwe wensballon te kopen. Bij ons krijg je kwantumkorting op de wensballonnen: hoe meer wensballonnen je koopt, hoe meer korting je ontvangt. Als je voor 15.00 bestelt, heb je de blauwe wensballonnen de volgende dag al in huis. 

Blauwe wensballonnen werden vroeger niet gebruikt door het gewone volk. Het was een manier van communiceren voor legers uit verschillende landen in Azië. Na verloop van tijd is de ballon overgenomen door burgers. Zij gebruikten dit niet om te communiceren, maar voor spirituele doeleinden. In China schrijven mensen op de ballon of spreken ze hun wens uit. De Boeddhisten fluisteren het zachtjes in de wensballon. Ondanks dat een wensballon ook lampion, geluksballon of ufoballon wordt genoemd is het idee achter het gebruik hetzelfde.

Terug naar de overzichtspagina.

Gebruiksaanwijzing van de blauwe wensballon:

  • Als je de blauwe wensballon hebt ontvangen, kun je de blauwe wensballon voorzichtig uit de verpakking halen. Je dient de blauwe ballon met twee handen vast te pakken bij de bamboe ring en hem voorzichtig heen en weer te bewegen zodat hij zich met lucht vult en helemaal uitvouwt. Pas op dat het papier van de blauwe wensballonnen niet beschadigd.
  • Als je de blauwe wensballon wilt oplaten steek je de brander als volgt aan: één persoon houdt de blauwe wensballon vast bij de bamboe ring en houdt het papier weg van de brander en de andere persoon steekt de brander bij de vier hoeken aan.
  • Vervolgens wacht je tot de brander rondom geheel brandt. Dan draai je de blauwe wensballon met twee personen voorzichtig om. Wacht nu tot de blauwe wensballon zich heeft gevuld met warme lucht. Dit duurt 90 tot 120 seconden.
  • Je voelt nu dat de blauwe wensballon wilt opstijgen. Als je de blauwe wensballon omhoog voelt trekken kun je de blauwe wensballon loslaten en zal deze opstijgen.

Lees meer over de wensballon veiligheidsvoorschriften van de NVWA.

Past de blauwe wensballon bij jouw wens?

Met een blauwe wensballon laat je een concrete wens in vervulling gaan. Elke kleur wensballon heeft zijn eigen betekenis en blauw staat voor duidelijkheid. Dus wil je iemand veel succes wensen bij het aangaan van een nieuwe uitdaging of tijdens een verre reis? Dan is een blauwe wensballon de perfecte kleur voor jou. Wil je iemand geluk toewensen op het gebied van school of werk, dan past een gele wensballon daar goed bij. Heeft iemand juist geluk in de liefde nodig, dan laat je een roze wensballon voor hem of haar op. Bekijk alle wensballonnen en hun betekenis.

Wensballon Blauw heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Waarom Dutch-Pyro.nl?

 

 

vinkje

 

Levering binnen 1-2 werkdagen

 

vinkje

 

Laagste Prijs Garantie

 

vinkje

 

Gratis verzending
vanaf €75,-

 

vinkje

 

Gratis cadeautje
vanaf €20,-

 

vinkje

 

Grootste assortiment in de Benelux

 

vinkje

 

21 dagen bedenktermijn

 

vinkje

Al meer dan 10.000
tevreden klanten

 

Laatst bekeken items