opc_loader
   vinkje Levertijd 1-2 werkdagen vinkje Gratis cadeautje vanaf €20,-   vinkje Gratis verzending vanaf €75,- vinkje Laagste prijs garantie

Windaansteker

Windaansteker

Een windaansteker kopen doet u bij Dutch-Pyro.nl. Door de krachtige vlam is het apparaat te gebruiken in alle weersomstandigheden. Onze windaanstekers zijn van hoge kwaliteit en in handzaam formaat. Ze zijn bovendien navulbaar: u zit daarom nooit zonder vuur.

  • Werkzaam in alle weersomstandigheden
  • Navulbaar met aanstekergas
  • Handzaam formaat

Assortiment windaanstekers

Wat is een windaansteker?

Een windaansteker wordt ontstoken met een elektrische vonk, waardoor deze blijft branden in alle weersomstandigheden. De krachtige vlam die ontstaat wordt gevoed door gas. Een stormaansteker is navulbaar en bovendien klein genoeg om in je zak mee te nemen. Een andere benaming voor een windaansteker is een stormaansteker.

Navulbaar

Een windaansteker is navulbaar zodat u in geen enkele situatie zonder vuur zit. Bij Dutch-Pyro.nl koopt u aanstekergas in een handzaam formaat:

Mini Gasfles Aanstekergas

Voordelen windaansteker

Ten opzichte van een normale aansteker heeft een windaansteker een aantal voordelen. Hij is navulbaar en handzaam, maar het belangrijkste voordeel is dat hij niet uit te krijgen is, ongeacht het weer. De windaansteker zal blijven branden, ongeacht wind, storm of regen.

Koop direct een windaansteker

Bij Dutch-Pyro.nl koopt u snel en gemakkelijk een windaansteker. Als u vandaag voor 15:00 uur bestelt, heeft u de windaansteker morgen al in huis. U betaalt geen verzendkosten bij een bestelling vanaf € 75,-. Bij een bestelling van meer dan € 20,- ontvangt u bovendien een cadeautje bij uw bestelling. Alle bestelde artikelen kunt u binnen 21 dagen retourneren.

Waarom Dutch-Pyro.nl?

vinkje

Levering binnen 1-2 werkdagen

vinkje

Laagste Prijs Garantie

vinkje

Gratis verzending
vanaf €75,-

vinkje

Gratis cadeautje
vanaf €20,-

vinkje

Grootste assortiment in de Benelux

vinkje

21 dagen bedenktermijn

vinkje

Al meer dan 10.000
tevreden klanten