opc_loader
   vinkje Voor 15:00u besteld, morgen in huis vinkje Gratis cadeautje vanaf €20,-   vinkje Gratis verzending vanaf €75,- vinkje Laagste prijs garantie

Elektrische Ontstekers

Elektrische ontstekers kopen

Met elektrische ontstekers kan je jouw vuurwerk vanaf een afstand elektrisch ontsteken, dit zie je ook bijna altijd bij de professionele vuurwerkshows gebeuren. Tevens zorgt het elektrisch ontsteken van je vuurwerk voor extra veiligheid doordat je niet boven je vuurwerk hoeft te staan op het moment van aansteken. 
Ik heb verschillende soorten elektrische ontstekers in het assortiment zitten. Elke ontsteker heeft zijn eigen voor- en nadelen.

 

Talon elektrische ontstekers

Deze ontstekers zijn uitermate geschikt om op visco lont te bevestigen, de talon ontstekers zijn hier dan ook speciaal voor gemaakt. Het nadeel van deze elektrische ontstekers is echter dat ze nogal gevoelig zijn en als je er te wild mee omgaat dan zullen ze sneller weigeren. Ze zijn dus makkelijk te bevestigen maar je moet er wel met beleid mee omgaan.

 

Professionele elektrische ontstekers

Dit type elektrische ontsteker is zeer betrouwbaar, in de kop van deze ontsteker zit een heel klein beetje pyrotechnisch poeder wat ontbrand op het moment dat er spanning op de draden word gezet. Deze elektrische ontstekers worden mede vanwege hun betrouwbaarheid altijd in professionele vuurwerkshows gebruikt. Het nadeel van de professionele ontstekers is echter dat je nog een extra handeling moet verrichten om het op je vuurwerk te bevestigen. Wij hebben de zeer gemakkelijke visco connectors in ons assortiment zitten waardoor je

 

​iFuse elektrische ontstekers

Deze ontstekers zijn eigenlijk precies hetzelfde als de professionele ontstekers met als enige verschil dat er een speciaal plastic kapje aan de kop zit waar je makkelijk een vuurwerk lont in kan klemmen.

 

Ontstekers en een schietsysteem

Zonder elektrische ontstekers heb je helemaal niks aan je mooie schietsysteem, zorg er dus altijd voor dat je genoeg professionele ontstekers in huis hebt als je jouw vuurwerk elektrisch wilt gaan afsteken. Doordat de kop van de elektrische ontsteker ontbrandt danwel doorbrandt zijn alle ontstekers maar eenmalig te gebruiken.

Waarom Dutch-Pyro.nl?

 

 

vinkje

 

Levering binnen 1-2 werkdagen

 

vinkje

 

Laagste Prijs Garantie

 

vinkje

 

Gratis verzending
vanaf €75,-

 

vinkje

 

Gratis cadeautje
vanaf €20,-

 

vinkje

 

Grootste assortiment in de Benelux

 

vinkje

 

21 dagen bedenktermijn

 

vinkje

Al meer dan 10.000
tevreden klanten

 

Menu