opc_loader
Vanwege het Corona virus kan de verzending 1-2 dagen langer duren. Wij hopen op uw begrip voor de situatie.
   vinkje Levertijd 1-2 werkdagen vinkje Gratis cadeautje vanaf €20,-   vinkje Gratis verzending vanaf €75,- vinkje Laagste prijs garantie

Vuurwerkshow ProFireworks België

Vuurwerkshow ProFireworks België

Vuurwerkshow te Burcht (België)

Zaterdag 29 augustus mocht ik meehelpen met het opbouwen van een professionele vuurwerkshow van de firma ProFireworks in België.
Ik lever al enkele jaren diverse producten aan dit bedrijf en sinds 2014 help ik zelf ook mee met de opbouw van de shows.

In deze show werden voor het eerst de prof ontstekers gebruikt die ik ook verkoop. Voorheen haalde ProFireworks deze ontstekers uit Engeland maar deze waren vele malen duurder en de kwaliteit is hetzelfde. Toen ik hem een goed aanbod deed was de keuze dus ook snel gemaakt. In deze show zijn in totaal waarschijnlijk zo'n 250 ontstekers gebruikt. Ondanks het ontstekingspercentage van 99% van deze ontstekers wilt de eigenaar van ProFireworks geen enkel risico nemen, daarom doet hij op elk stuk vuurwerk 2 ontstekers. Op deze manier ben je er 100% van overtuigd dat het vuurwerk af zal gaan. Voor de normale gebruiker is dit misschien overdreven maar als je een prof show schiet waar een klant duizenden euros voor heeft betaald mag je hier natuurlijk niet op bezuinigen.

Hieronder een film van de gehele vuurwerkshow, gefilmd door een professionele cameraman.

Terug