opc_loader
   vinkje Levertijd 1-2 werkdagen vinkje Gratis cadeautje vanaf €20,-   vinkje Gratis verzending vanaf €75,- vinkje Laagste prijs garantie

Mini Gasfles Aanstekergas

Inhoud: 18ml aanstekergas

1,95
Verzendmethode
Post NL:
2,49
Levertijd:
1-2 werkdagen

Aanstekergas kopen

Met deze superhandige mini gasfles op zakformaat heb je altijd een extra vulling aanstekergas bij de hand voor je aansteker of gasbrander. Na veelvuldig aansteken van vuurwerk kan je aansteker of gasbrander snel op raken, als je deze kleine fles aanstekergas bij je hebt kun je jouw aanstekers direct ter plaatse weer helemaal bijvullen. Een normale gasfles met aanstekergas heeft meestal een inhoud van 250ml en kan je dus niet makkelijk meenemen, het grote voordeel van deze mini gasfles is dat je hem makkelijk in je broekzak kunt stoppen zonder dat je het merkt.

Dit aanstekergas is van het toonaangevende bedrijf Unilite. Het aanstekergas van Unilite staat bekend om zijn zuivere kwaliteit. Zuiverheid van aanstekergas is erg belangrijk voor het bijvullen van stormaanstekers en gasbranders. In deze mini gasfles zit 18ml aanstekergas, dit is goed voor een volledige hervulling van bijvoorbeeld de metal torch of pyrotorch. Zodat je na de hervulling weer lang met je aansteker kan branden. Voor een volledige handleiding over hoe je het beste een gasbrander kan bijvullen met aanstekergas kan je de handleiding volgen die in deze blog beschreven wordt.

Mini Gasfles Aanstekergas

(Edo)
Er zit niet heel veel gas in maar is wel mega handig om mee te nemen voor onderweg!
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
Waarom Dutch-Pyro.nl?

vinkje

Levering binnen 1-2 werkdagen

vinkje

Laagste Prijs Garantie

vinkje

Gratis verzending
vanaf €75,-

vinkje

Gratis cadeautje
vanaf €20,-

vinkje

Grootste assortiment in de Benelux

vinkje

21 dagen bedenktermijn

vinkje

Al meer dan 10.000
tevreden klanten

Laatst bekeken items