opc_loader
   vinkje Levering binnen 1-2 werkdagen vinkje Gratis cadeautje vanaf €20,-       vinkje Gratis verzending vanaf €75,- vinkje Laagste prijs garantie

Wensballon kopen bij Dutch-Pyro.nl

Bij Dutch-Pyro kun je goedkoop jouw wensballon kopen. Via onze webshop koop je snel de wensballon die jij wilt. De voordelen van Dutch-Pyro:

  • Voor 15.00 jouw wensballon(nen) besteld, morgen in huis
  • Het grootste assortiment van Nederland
  • Gratis verzending vanaf €75,-
  • Ontvang gratis categorie 1 vuurwerk bij besteding vanaf €20,-
  • Aantrekkelijke kortingen bij aankoop van wensballonnen
  • Dutch-Pyro is met een 8,8 beoordeeld op beoordelingsplatform Kiyoh

Gebruiksaanwijzing van de wensballon

  • Als je de wensballon hebt ontvangen, kun je de wensballon voorzichtig uit de verpakking halen. Je dient de ballon met twee handen vast te pakken bij de bamboe ring en hem voorzichtig heen en weer te bewegen zodat hij zich vult met lucht en helemaal uitvouwt. Pas op dat het papier van de wensballonnen niet beschadigd.
  • Als je de wensballon wilt oplaten steek je de brander als volgt aan: één persoon houdt de wensballon vast bij de bamboe ring en houdt het papier weg van de brander en de andere persoon steekt de brander bij de vier hoeken aan.
  • Vervolgens wacht je tot de brander rondom geheel brandt. Dan draai je de wensballon met twee personen voorzichtig om. Wacht nu tot de wensballon zich heeft gevuld met warme lucht. Dit duurt 90 tot 120 seconden.
  • Je voelt nu dat de wensballon wilt opstijgen. Als je de wensballon omhoog voelt trekken kun je de wensballon loslaten en zal deze opstijgen.

 

Wensballon aanbieding

Bij Dutch-Pyro.nl ontvang je korting als je meerdere wensballonnen wilt kopen. Bij een online bestelling van meer dan tien wensballonnen kan het voordeel oplopen tot maar liefst €2,00 per wensballon. De ballon zal worden bezorgd door PostNL en is, als je voor 15:00 jouw bestelling afrondt, de volgende dag al in huis.

Korting bij aankoop van jouw wensballon

Dutch-Pyro.nl verkoopt wensballonnen voor staffelprijzen. Als je online een wensballon koopt bij Dutch-Pyro ga je dus steeds minder betalen als je meerdere wensballonnen tegelijk koopt. Zo kan de prijs van 3,95 euro per stuk dalen naar 1,95 euro per stuk. Bestellingen die voor 15.00 uur zijn geplaatst, worden de volgende thuisbezorgd door PostNL. Bovendien ontvang je 2,5 procent korting op jouw wensballon aankoop als je Dutch-Pyro.nl liked op Facebook.

De wensballon eisen van de NVWA

De wensballonnen van Dutch-Pyro voldoen aan de strengste eisen van de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA). Alle wensballonnen die je bij ons kunt kopen zijn dan ook milieuvriendelijk en voldoen aan alle veiligheidseisen. Bovendien zijn wensballonnen een goedkoop alternatief voor overig consumenten vuurwerk. Je betaalt bijvoorbeeld minder voor een wensballon dan voor een vuurpijl maar kunt er wel veel langer van genieten.

Lees meer over de wensballon veiligheidsvoorschriften van de NVWA.

Wensballon, lampion, geluksballon of ufoballon?

Wensballon, lampion, geluksballon en ufoballon; de woorden worden veel door elkaar gebruikt maar wat is nu het verschil? De naam van de ballon wordt verschillend gebruikt door heel Nederland. Oorspronkelijk komt de wensballon uit China, daar wordt de ballon ook wel geluksballon genoemd. Chinezen gebruikten de ballon namelijk om familie en vrienden geluk te wensen. Ook in andere Aziatische landen, zoals Thailand, zijn geluksballonnen heel populair. In Thailand wordt de ballon ook wel ufoballon of lampion genoemd. De ballonnen zouden voor UFO’s worden aangezien omdat men vroeger geen verklaring had voor de lichtjes in de hemel. Deze lichtjes waren eigenlijk gewoon afkomstig van de ufoballon. Het woord lampion wordt ook veel gebruikt in plaats van wensballon. Een lampion is bij veel mensen bekend als een sfeervolle toevoeging aan feestjes en dergelijke. De lampion is net als een wensballon een lichtje omgeven door papier waardoor het een sfeervol effect geeft.

Goedkope wensballon bestellen

Dutch-Pyro is de partij waar je jouw goedkope wensballon kunt bestellen. Als je een wensballon bestelt is één ding zeker: je hebt een perfect cadeau. Als je iemand kent die jarig is en je weet nog geen leuk cadeau dan kun je altijd een wensballon kopen. Het is een leuke activiteit om de avond mee af te sluiten. De jarige job kan zelf een wens op de ballon schrijven en hem de hemel in sturen. Naast een verjaardag is het ook leuk om een wensballon, lampion, geluksballon of ufoballon te kopen voor bijvoorbeeld: een trouwerij, de opening van een bedrijf, de geboorte van een baby of op Valentijnsdag.

Wensballon oplaten

Een fantastisch en magisch gevoel is het om samen met geliefden een wensballon op te laten. Elk jaar zie je ook meer wensballonnen, lampionnen, geluksballonnen en ufoballonnen met oud en nieuw. Ze vullen de hemel met prachtige lichtjes die langzaam naar boven zweven. Of het nu is om iets te vieren of iets te herdenken, het gevoel dat je jouw wens met de ballon in de lucht ziet verdwijnen blijft even speciaal. Een wensballon, lampion, geluksballon of ufoballon oplaten werkt vrij eenvoudig. Het is een papieren ballon met een gat onderin. Onder dit gat is een kaarsje bevestigd. Als u dit kaarsje aansteekt dan zal de lucht binnen de wensballon opwarmen. De warme lucht wilt omhoog en de wensballon is erg licht. Na een tijdje is de lucht zo warm dat de wensballon naar boven wilt. Als je de wensballon aansteekt, let dan altijd goed op dat je niet per ongeluk de wensballon zelf in brand zet. Als een stukje ballon in brand staat en naar beneden valt is dit niet zo erg omdat de stukjes al in de wind doven voordat ze op de grond aankomen. Dit komt omdat de wensballon tot grote hoogtes door blijft zweven. Schrijf de wens op, doe hem in de ballon en stuur jouw geliefden de beste wensen op voor bijvoorbeeld Valentijn, een verjaardag, kerst, trouwerijen, met oud en nieuw of gewoon als bedankje.

          wensballon-oplaten1           wensballon-oplaten2   wensballon-oplaten

Waarom Dutch-Pyro.nl?

 

 

vinkje

 

Levering binnen 1-2 werkdagen

 

vinkje

 

Laagste Prijs Garantie

 

vinkje

 

Gratis verzending
vanaf €75,-

 

vinkje

 

Gratis cadeautje
vanaf €20,-

 

vinkje

 

Grootste assortiment in de Benelux

 

vinkje

 

21 dagen bedenktermijn

 

vinkje

Al meer dan 10.000
tevreden klanten

 

Menu