opc_loader
   vinkje Levering binnen 1-2 werkdagen vinkje Gratis cadeautje vanaf €20,-       vinkje Gratis verzending vanaf €75,- vinkje Laagste prijs garantie

Schietkist kopen

Vuurwerk elektrisch ontsteken met een schietkist

Met oud en nieuw is er natuurlijk niks leukers om met familie of vrienden vuurwerk af te steken en te kijken naar de kleurrijke explosies hoog in de zwarte winternacht. Door de tijd heen zijn er verschillende ontwerpen uitgekomen om vuurwerk veilig te kunnen afsteken, zo kan je een schietkist kopen om het niet alleen makkelijker voor de gebruiker te maken maar ook veiliger, het grote probleem is namelijk dat vuurwerk bij verkeerd gebruik of onoplettendheid gevaarlijk kan zijn. De grote mooie kunstwerken laten bij het afgaan een immense hoeveelheid kracht vrij en daar zit altijd risico aan vast. Met een schietkist kan je op een veilige afstand gaan staan.

 

Verschillende ontstekingsmethodes

Gelukkig zijn er door de verschillende verbeterde ontsteking methodes veilige manieren om vuurwerk aan te steken, zo zijn aanstekers bijvoorbeeld onverantwoordelijk en onbetrouwbaar, door een open vlam bij de viscolont te houden kan de viscolont overal vlam vatten, ook vlak voordat de vlam het vuurwerk in schiet wat gevaarlijk is voor de mensen die niet de tijd kregen om voor het ontsteken weg te stappen. Er is viscolont waarmee je het bestaande vuurwerk lont kunt verlengen voor een veilige ontsteking van het vuurwerk maar je kan ook een schietkist kopen, dit elektrische schietsysteem zorgt ervoor dat de gebruiker op een veilige afstand en zonder enig risico met de schietkist het vuurwerk kan ontsteken. Dit is de veiligste manier om vuurwerk te ontsteken omdat er geen direct vuur bij komt kijken, de schietkist wordt gezien als de beste manier om vuurwerk risico vrij te ontsteken om deze reden alleen al, afgezien daarvan is het uitermate gemakkelijk en vergt het niet veel inspanning om de schietkist klaar te zetten voor gebruik. 

 

Schietkist kopen

Bij Dutch-Pyro.nl worden verschillende soorten schietkisten aangeboden, je kan een 2 kanaals schietkist tot en met maar liefst een 48 kanaals schietkist kopen. Het verschil tussen de verschillende soorten schietkisten is net zo simpel als het klinkt. Een schietkist met meerdere kanalen kan meerdere vuurwerk stukken na elkaar ontsteken, zo is een 2 kanaals schietkist de juiste keus als je elk stuk vuurwerk telkens opnieuw wilt neerzetten en aansluiten en kan je een 48 kanaals schietkist kopen voor het ontsteken van een vuurwerk show die bestaat uit meerdere vuurwerk stukken. Ook kan met een schietkist het ontsteken van het vuurwerk perfect op elkaar af gestemd worden mits de lonten even lang zijn, zodat het vuurwerk synchroon afgaat. Bij de schietkisten met meerdere ontvangers zitten koffertjes om de schietkist in te verplaatsten, op deze manier blijft de schietkist tijdens een reis onbeschadigd en worden ze niet kwijt geraakt. Het schietsysteem werkt op normale batterijen die kunnen worden opgeladen en een schietkist kopen geeft dus een onbeperkte hoeveelheid ontsteek plezier. De schietkisten zijn stuk voor stuk verantwoordelijke en slimme keuzes voor het veilig en professioneel afsteken van vuurwerk.

 

Draadloos vuurwerk afsteken

Een schietsysteem komt met de ontsteking kastjes en een afstandsbediening in een doosje of in een handig koffertje. Op het schietsysteem zitten klemmen waar de draden van de ontstekers handig in kunnen worden geklemd, de ontsteker is in de schietkist vastgeklemd en de gebruiker kan op een veilige afstand gaan zitten, zolang het schietsysteem dichtbij genoeg blijft om radio contact te maken. De afstandsbediening is een manier om draadloos van een afstand een signaal te geven waardoor het schietsysteem de vastgezette ontsteker ontsteekt zonder enig risico. Het signaal wordt verstuurd via radio golven (433Mhz) en is erg betrouwbaar. Elk schietsysteem heeft een bereik van ruim 100 meter tot soms wel 250 meter bij sommige schietsystemen..

 

Bestel jouw schietkist bij Dutch-Pyro.nl

Wil je een schietkist kopen, dan zijn er bij Dutch-Pyro.nl verschillende schietkisten die worden verkocht tussen de prijsklasse van €19,99 tot €299,99, er zit wat geschikts bij voor iedereen. Als de bestelling voor 15.00 uur word geplaatst zal het schietsysteem de volgende dag al in huis worden geleverd via Post NL voor €6,95 verzendkosten, boven de €75 wordt er zelfs gratis verzonden. Je kunt eenmalig een korting van 5% ontvangen op de schietkisten van Dutch-Pyro.nl en andere producten op de website als je onze Facebookpagina liked tijdens het bestelproces.

Waarom Dutch-Pyro.nl?

 

 

vinkje

 

Levering binnen 1-2 werkdagen

 

vinkje

 

Laagste Prijs Garantie

 

vinkje

 

Gratis verzending
vanaf €75,-

 

vinkje

 

Gratis cadeautje
vanaf €20,-

 

vinkje

 

Grootste assortiment in de Benelux

 

vinkje

 

21 dagen bedenktermijn

 

vinkje

Al meer dan 10.000
tevreden klanten

 

Menu