opc_loader
   vinkje Levering binnen 1-2 werkdagen vinkje Gratis cadeautje vanaf €20,-       vinkje Gratis verzending vanaf €75,- vinkje Laagste prijs garantie

Creme Brulee Brander

17,95
x
Verzendmethode
Post NL (Levering binnen 1-2 werkdagen): 6,95

Creme Brulee brander

De exacte oorsprong van crème brulee mag dan onbekend zijn, de ingrediënten zijn zo duidelijk als wat. Dit custardachtige nagerecht, met het bekende gekarameliseerde laagje suiker bovenop het bakje, is een bekende delicatesse onder Nederlanders. Voor het karamelliseren van het laagje wordt traditioneel een salamander, een speciale vorm van grillen gebruikt. In verloop van tijd is het steeds gemakkelijker geworden om dit populaire dessert te maken, bijvoorbeeld door gebruik van een creme brulee brander. Kies altijd voor de beste creme brulee brander en ben verzekerd van een optimaal resultaat tijdens het maken van jouw perfecte crème brulee.

 

Waar moet een goede creme brulee brander aan voldoen?

Een van de belangrijkste dingen van het maken van crème brulee is dat alleen de toplaag van suiker verhit wordt. Dit maakt de keuze voor een goede brander zo ontzettend belangrijk. De crème brulee brander moet namelijk een instelbare vlam hebben en een hoge temperatuur kunnen bereiken. Met een temperatuur van ongeveer 1.500 graden kan het laagje suiker binnen ontzettend korte tijd gekarameliseerd worden. Duurt dit langer, dan betekent dit dat de onderliggende custard ook verwarmd wordt, hetgeen de smaak niet ten goede komt. Bekijk ook eens even onze blog voor een lekker creme brulee recept.

 

Te gebruiken voor meerdere doeleinden

Een crème brulee brander is natuurlijk niet alleen te gebruiken voor het creëren van een toplaagje bovenop jouw crème brulee. De brander is in te zetten voor verschillende doeleinden, waarbij veel warmte benodigd is. Gebruik een crème brulee brander bijvoorbeeld in de keuken, waarbij je als een ware barista een toplaagje kunt creëren of voor het simpelweg verhitten van eten. Naast deze standaard toepassingen is deze brander ideaal voor het verwijderen van verf, maar ook voor het aansteken van sigaretten of vuurwerk. In het kort: het is het ideale apparaat voor iedereen die in korte tijd veel hitte nodig heeft.

 

Eigenschappen van de creme brulee brander

●Temperatuur vlam: 1.500 graden

●Afmetingen: 136x46x190mm

●Gewicht: 300 gram

●Materiaal: aluminium, zink en versterkt nylon

●Gas volume: 25 gram

●Brandtijd: 35 minuten (continue gebruik)

 

Jouw crème brulee brander kopen

Maak ook heerlijke desserts met jouw eigen multifunctionele creme brulee brander. Met deze creme brulee brander heb je de zekerheid dat jouw dessert perfect gaat lukken. Daarnaast biedt de vlam met een temperatuur van 1.500 graden de perfecte temperatuur om toepasbaar te zijn voor tientallen verschillende doeleinden. De vlamgrootte is natuurlijk volledig te regelen. Je kunt de ideale crème brulee brander kopen via Dutch-Pyro.nl om altijd verzekerd te zijn van perfecte desserts, waarna je hem razendsnel in huis zult hebben.


 

Creme Brulee Brander
Tonen 1 tot en met 2 (van de 2 waarderingen) Resultaat:  1

Goede brander. ik had hem woensdag besteld en donderdagochtend al in huis. Komt echt een grote vlam vanaf.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Perfect! Ik heb deze brander gebruikt voor mijn toetjes. De suiker op mijn creme brulee was snel gesmolten en de creme brulee was ook echt goed gelukt.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
Waarom Dutch-Pyro.nl?

 

 

vinkje

 

Levering binnen 1-2 werkdagen

 

vinkje

 

Laagste Prijs Garantie

 

vinkje

 

Gratis verzending
vanaf €75,-

 

vinkje

 

Gratis cadeautje
vanaf €20,-

 

vinkje

 

Grootste assortiment in de Benelux

 

vinkje

 

21 dagen bedenktermijn

 

vinkje

Al meer dan 10.000
tevreden klanten

 

Menu